Price: €11.00
Member Price: €0.00

Fındık: pazar lideri alım fiyatlarını artırıyor

October 14, 2019 at 9:12 AM , Der AUDITOR
Play report as audio

ORDU. Kısmen Anuga nedeniyle, Türkiye fındık piyasasında geçen hafta nispeten sakindi. Yine de fiyat değişiklikleri oldu.

TMO ile aynı seviyede

Pazar lideri Ferrero yeniden alım fiyatlarını yükseltti ve TMO gibi, ham madde için yaklaşık 15,75 TL / kg ödemeye hazır. Bu da üreticilerin devlet kuruluşlarından ziyade serbest piyasaya daha fazla malı vermelerini ilginç hale getiriyor.

TMO tarafından bugüne kadar yaklaşık 80.000 mt fındık alındığı söyleniyor. Uzmanlar şu anda toplam alımın 100.000-120.000 mt olduğunu düşünüyorlar,  beklenenden çok daha az, ancak pazarı kontrol etmek için

View related articles

Go to the News Overview
Nuts
Aug 4, 2026
MANILA. In July, the market for coconut oil recovered sharply. El Niño and the typhoon season may cause considerable disruptions. Desiccated coconut exports have gained.
Nuts
Aug 4, 2026
VANCOUVER. For macadamias the market situation is challenging. China is showing no interest at all for in-shell nuts from Kenya. Prices are only moving in one direction.
Nuts
Aug 3, 2026
NEW DELHI/BUENOS AIRES. Expectation is that India will change direction for peanuts again. International supplies are rather limited.
Nuts
Aug 3, 2026
GAZIANTEP/BRONTE. In Turkey, this year’s crop will range below expectations for pistachios. Traders are reckoning with more downward revisions such as in the USA and Iran.