Dried Fruit

Hurma:Suudi Arabistan tüketici taleplerini karşılamakta yetersiz kalıyor

September 13, 2019 at 1:02 PM , Der AUDITOR
Play report as audio

DAMMAM/TAHRAN. Küresel talepler arttığı için Suudi Arabistan ve Iran'ın müşteri çekebilmek için yeni pazarlama girişimlerine ihtiyaçları var. Suudi Gazete'nin en son bildirdiği üzere, ihracat yılın ilk yarısında% 27'ye kadar arttı.

Suudi Arabistan sadece Müslümanlara odaklandı

Suudi İhracat Geliştirme İdaresi'nden alınan verilere göre, ülkenin Ocak-Haziran arasında 153 milyon ABD Doları değerinde ihracat yapmış olduğu belirtiliyor. Toplam ihracat değerinin 2018'de 202 milyon ABD Dolarına ulaşması ve ihracat hacminin 163.000 tonu aşması nedeniyle bu çok dikkat çekicidir. Hurmaların çoğu  yerel tüketiliyor ancak meyvelerin besin değeri ve sağlık değeri önem kazandığından, ihracat pazarında büyük bir pota

View related articles

Go to the News Overview
Dried Fruit
May 7, 2024
MALATYA. Turkish apricot farmers could not wish for better weather for the development of their new crop. The good crop prospects are also forcing exporters to take action.
Dried Fruit
May 7, 2024
MANISA. Temperatures were slightly cooler in Manisa last week and a hail storm damaged some vineyards at the weekend. Prices have taken a chaotic turn.
Dried Fruit
Apr 30, 2024
AYDIN. While the current cooler weather is welcome news for figs, a dangerous fly may cause extensive damage.
Dried Fruit
Apr 30, 2024
MANISA. Rumours are circulating in Turkey's sultana market. Reports state that growers will sharply raise their prices for the new crop. Concerns over another disappointing production are driving the market.