Price: €11.00
Member Price: €0.00

Soya fasulyesi: Brezilya ABD'yi soya ihracatında geçti

March 2, 2020 at 3:03 PM , Der AUDITOR
Play report as audio

CHICAGO. Soya fasulyesi pazarı yine biraz daha güçlüydü. NOPA raporunda ABD soya fasulyesi için yüksek işleme rakamları bekleniyor. Liman işçilerinin grevleri ve Arjantin'deki ihracat beyanlarının askıya alınması da soya fiyatlarını destekledi. Brezilya, Şubat ayında rekor düzeyde soya fasulyesi ihracatları ile piyasada bir sansasyon yarattı. Ticaret soruyor, Çin bir sonraki soya alımını nereden yapacak?

ABD'de soya fasulyesi fiyatları yeni haftaya biraz daha sıkı başladı. ABD soya fasulyesi öğlen kile başına 8,88 USD ile Cuma gününe göre 13 sent daha yüksekti. Ticarette Çin'in ABD'den daha az miktarda soya fasulyesi almak istediğine dair söylentiler vardı, bu da Chicago'da ticaretin başlangıcında fiyatları hafifçe yükseltti. Bu artan pandemi korkularının arttığı ortamda Moody'nin analistleri bu arada Covid19 salgını riskini% 20'den% 40'a çıkardılar. NOPA raporuna öncesinde tüccarlar, Ocak ayında ABD'd

Categories:

View related articles

Go to the News Overview
Oilseeds
Aug 13, 2026
NEW DELHI/SEOUL. Exporters in India are getting fed up waiting for the new Korean tender for sesame seeds. China has cut spending. South Korea has changed its supply chain.
Oils
Aug 12, 2026
ANKARA. Industry representatives in Turkey are outraged with the additional import duty applying for olive oil in the US. Many challenges prevail for production and exports. Prices are unreasonably high. Carry-over supplies will be a big problem next season.
Nuts
Aug 10, 2026
NEW DELHI. Market sentiments are weak in India. Only cautious selling is taking place in Brazil and in Argentina.
Oilseeds
Aug 6, 2026
NEW DELHI/BRASÍLIA. Sowing is still underway for sesame seeds in India. Exporters are struggling in Brazil. US demand for sesame oil is showing signs of recovery.