Price: €11.00
Member Price: €0.00

Susam tohumu: Hindistan'da arz baskısı

January 3, 2020 at 12:19 PM , Der AUDITOR
Play report as audio

YENİ DELHI.Hindistan'da tüm gözler şu anda Afrika'ya çevrildi. Ticaret şu an gelecek haftaya yavaş başladığı için bu belirleyici. Ayrıca tüccarlar, mahsulün% 80'inin bu arada pazara geldiğini bildiriyorlar  .

Pazar büyük ölçüde Afrika'ya bağlı

Tüccarlar yeni mahsulün% 80'inin bu arada pazara geldiğini bildiriyorlar. Önümüzdeki günlerde gelişlerin düşmesi bekleniyor. Ancak asıl sorun, iyi kalitede yeterli tohum bulunmaması, yani soyucu işletmelerin Afrika'dan yapılan ithalata bağımlı olmasıdır. Bu, geçen yıl zaten böyleydi ve bu yıl gelenlerde esas olarak soyma için uygun olmayan orta kalitede tohumlardan oluşuyor. Tüm gözler Afrika'da, piyasa Nijerya ve Sudan ile t

View related articles

Go to the News Overview
Nuts
Jul 28, 2025
NEW DELHI/ATLANTA. NAFED sales continue to exert pressure on the Indian peanut market and prices. In the USA, the outlook for the coming crop is good so far.
Grains
Jul 25, 2025
BRUSSELS. Excessive rains in Europe pose a risk for wheat. The US trade deal with Japan should boost US corn and soybean exports. Competition is turning fierce for Canada’s canola suppliers.
Oilseeds
Jul 24, 2025
ASTANA/OTTAWA. Larger acreages in the main producing countries is already easing pressure on flaxseed prices. Golden flaxseed remains in short supply for the time being.
Oilseeds
Jul 24, 2025
NEW DELHI/ISLAMABAD. Unlike in June, South Korea purchased the full quantity issued in the current tender. However, this had no effect on prices in the Indian sesame seed market.