Price: €11.00
Member Price: €0.00

Antep fıstığı: Siyasi iklim İran'ı zorluyor

August 19, 2019 at 1:31 PM , Der AUDITOR
Play report as audio

TAHRAN/SACRAMENTO/ISTANBUL. Geçen sezonun gerilemesinden sonra, bu yıl İran ihracat pazarına yönelik beklentiler mükemmel. Ancak, ihracatçılar da işlerini çok daha zorlaştıran birçok yeni yasa ve yabancı para transferleri ilgili sorunlarla karşı karşıya kalmaktadır.

İran’daki ihracatçılar büyük zorluklarla karşı karşıya

Olumsuz hava koşulları geçtiğimiz yıl büyük ürün hasarına neden olduktan sonra, pazar katılımcıları ürünün bu yıl daha iyi durumda olduğunu bildirdi. Ancak ticaret finansal zorluklar, döviz kuru dalgalanmaları, yetersiz finansman ve birçok yeni politika ile karşı karşıya kalmakta ve bu nedenle de ihracat yapmak istememektedirler.  

Normalde Iran'dan üretimin ortalama yaklaşık% 60'ı ihra&cc

View related articles

Go to the News Overview
Nuts
Aug 4, 2026
MANILA. In July, the market for coconut oil recovered sharply. El Niño and the typhoon season may cause considerable disruptions. Desiccated coconut exports have gained.
Nuts
Aug 4, 2026
VANCOUVER. For macadamias the market situation is challenging. China is showing no interest at all for in-shell nuts from Kenya. Prices are only moving in one direction.
Nuts
Aug 3, 2026
NEW DELHI/BUENOS AIRES. Expectation is that India will change direction for peanuts again. International supplies are rather limited.
Nuts
Aug 3, 2026
GAZIANTEP/BRONTE. In Turkey, this year’s crop will range below expectations for pistachios. Traders are reckoning with more downward revisions such as in the USA and Iran.