Price: €11.00
Member Price: €0.00

Mısır: AB mısır fiyatları hafifçe düştü

January 29, 2020 at 2:02 PM , Der AUDITOR
Play report as audio

PARIS. Mısır pazarı en son farklı bir gelişme gösterdi. Chicago hafif fiyat artışı ile parladı, Paris'te fiyatı koruyabildi. Ancak Fransa ve Batı Alman pazarlarında fiyat düşüş eğilimleri hakimdi. Güney Amerika'daki büyüme koşulları yağmur nedeniyle iyileşti. Güney Afrika'da mısır ekiminin artması bekleniyor.

ABD mısırı Chicago'da öğlen kile başına 386,00 sent ile düne göre 7 sent daha yüksekti. Paris'te fiyat 169,50 Euro/ mt seviyesinde kaldı. Fiyat, 668.559 mt'luk ABD mısırının nispeten yüksek ABD ihracat denetimi ile desteklendi. Ancak küresel ekonomideki, özellikle Asya'daki yavaşlama ve korona virüsünün yayılması, piyasada önemli izler bırakıyor, çünkü şirketler Çin'e ve Asya'nın diğer bölgelerine havayolları ile rezerve edilen uçuşları iptal ediyor ve aynı zamanda hammadde tica

View related articles

Go to the News Overview
Organic Commodities
May 5, 2026
VANCOUVER/ASUNCIÓN. Competitive prices are available for chia seeds in India. Planting is well underway in Paraguay. Yet, the outlook is a bit mixed.
Grains
May 4, 2026
DALIAN/KYIV. Chinese suppliers are unwilling to lower their prices. Experts predict an upsurge in production in Ukraine. The EU has increased its buckwheat imports by 126% this season.
Grains
May 4, 2026
DALIAN/KYIV. The Chinese millet market remains calm. In Ukraine, a significantly larger area is set to be sown this year. EU imports have fallen sharply this season.
Organic Commodities
Apr 29, 2026
ASUNCIÓN. The chia sowing for the 2026 crop is complete. The plants are developing well. Demand remains high.