Price: €11.00
Member Price: €0.00

Mısır: ABD faiz indirimi ekonomiye panik sinyali gönderiyor

March 4, 2020 at 12:36 PM , Der AUDITOR
Play report as audio

PARIS. Mısır pazarı ABD ve Batı Avrupa'da bir miktar toparlandı, ancak Karadeniz'de gerilemeye devam etti. ABD merkez bankası, kilit faiz oranını dün yüzde 0,5 puan düşürdü ve ilk olarak hisse senedi ve emtia piyasaları fiyat artışlarıyla tepki gösterdi. En son bunlar tekrar negatif oldu, oran indirimi, korona virüsünün sonuçlarının ekonomiyi beklenenden daha kötü vurabileceği şekilde yorumlandı.

Mısır pazarlarında hafif toparlanma işaretleri görüldü. Chicago'da mısır bir önceki güne göre 5 sent artarak kile başına 3.82 USD'ye, Paris'te hatta 1.50 Euro artışla 66.50 Euro/mt'a yükseldi. ABD'de Fed şaşırtıcı faiz oranlarını dün% 1.0 ile% 1.25 arasında değiştirerek dün% 0.5 puan düşürdü. Bu borsa ve emtia piyasaları için itici güç oldu, ABD doları düştü.Malezya ve Avustralya'da da para otoriteleri faiz oranlarını düşürdü.Yedi sanayileşmiş ülke (G7),

View related articles

Go to the News Overview
Grains
Mar 23, 2026
DALIAN. On the Chinese millet market, traders and growers are currently holding back on offers. Domestic demand is expected to ease. Global millet production in 2025/26 is forecast to be 3% higher than the previous year’s figure.
Grains
Mar 23, 2026
DALIAN/KYIV. Rising freight rates are leading to lower demand for Chinese buckwheat. In Ukraine, experts predict a slight decline in acreage.
Grains
Mar 18, 2026
KYIV. Smaller acreage and lower yields had caused millet production in Ukraine to decline significantly. This year, the acreage is to be expanded by 20% again. EU imports from Ukraine have fallen by 17% this season.
Organic Commodities
Mar 9, 2026
ASUNCIÓN/SUCRE. Frost damaged the South American chia seed crop in 2025. Now, the approaching winter months are once again causing concern for growers.