Price: €11.00
Member Price: €0.00

Mısır: ABD faiz indirimi ekonomiye panik sinyali gönderiyor

March 4, 2020 at 12:36 PM , Der AUDITOR
Play report as audio

PARIS. Mısır pazarı ABD ve Batı Avrupa'da bir miktar toparlandı, ancak Karadeniz'de gerilemeye devam etti. ABD merkez bankası, kilit faiz oranını dün yüzde 0,5 puan düşürdü ve ilk olarak hisse senedi ve emtia piyasaları fiyat artışlarıyla tepki gösterdi. En son bunlar tekrar negatif oldu, oran indirimi, korona virüsünün sonuçlarının ekonomiyi beklenenden daha kötü vurabileceği şekilde yorumlandı.

Mısır pazarlarında hafif toparlanma işaretleri görüldü. Chicago'da mısır bir önceki güne göre 5 sent artarak kile başına 3.82 USD'ye, Paris'te hatta 1.50 Euro artışla 66.50 Euro/mt'a yükseldi. ABD'de Fed şaşırtıcı faiz oranlarını dün% 1.0 ile% 1.25 arasında değiştirerek dün% 0.5 puan düşürdü. Bu borsa ve emtia piyasaları için itici güç oldu, ABD doları düştü.Malezya ve Avustralya'da da para otoriteleri faiz oranlarını düşürdü.Yedi sanayileşmiş ülke (G7),

View related articles

Go to the News Overview
Grains
Sep 23, 2026
KYIV/DALIAN. Ukrainian farmers are achieving significantly higher millet yields than last year. On the Chinese market, prices have little room to fall. EU imports have declined by 60% this season.
Grains
Sep 23, 2026
DALIAN/BRUSSELS. Production is set to be smaller for buckwheat in Ukraine. Imports from Russia to the EU have surged in recent months. Yields are not that encouraging in China.
Grains
Sep 1, 2026
DALIAN/KYIV. Wheather conditions could be better for the new buckwheat crop in China. Trading also largely depends on Russia. In Ukraine, the harvest season is off to a slow start.
Grains
Sep 1, 2026
DALIAN/KYIV. Last year’s millet crop was a disaster in China. Production estimates are circulating for this year. In Ukraine, harvesting is well underway.