Grains - Grain Products

Mısır: ABD gümrük vergileri Güney Amerika'yı baskılıyor

December 4, 2019 at 12:54 PM , Der AUDITOR
Play report as audio

PARIS. ABD'de mısır pazarı hafifçe düşerken, Batı Avrupa ve Karadeniz'de biraz daha sert bir seyir izledi. Trump yönetimi, Arjantin ve Brezilya'daki hükümetleri, çelik ve alüminyuma yüksek gümrük vergileri ile, gelecekte para birimlerinde "yapay" değer kaybetmesinden kaçınmaya çağırıyor. Mısır Batı Avrupa ve Karadeniz'de biraz daha sert olma eğiliminde

ABD'de mısır bu sabah 3 sent düşüşle kile başına 371.50 cent'e geriledi, öğlene kadar da hafifçe toparlandı. ABD mısır mahsulünün % 11'i tarlada kalmasıyla Doğu kıyısından Ortabatı'ya ilerlemesi beklenen korkulan kar cephesinin,  daha az etkili olduğu görülüyor. Bugün mısır için yeni ihracat teklifleri açıklanmadı.  Öncesinde Güney Kore hükumeti, Afrika domuz ateşi salgını (ASP) salgını konusundaki korkuların ardından 1 milyon tondan fazla mısır alacağını açıkl

View related articles

Go to the News Overview
Grains
Apr 3, 2024
DALIAN/BRUSSELS. The Chinese buckwheat market is currently characterised by low trading activity. Shipments to the EU have also roughly halved this year.
Grains
Apr 3, 2024
DALIAN/BRUSSELS. Chinese growers are holding back their supplies, but buying interest is also moderate. Meanwhile, the EU has increased its millet imports by 22% this year.
Grains
Feb 28, 2024
DALIAN. Buckwheat quotations are surprisingly firm in China considering that export demand is on the rise. Germany's imports from China surged by 44% in 2023.
Grains
Feb 28, 2024
DALIAN/WIESBADEN. Farmers in China are reluctant to sell millet. Germany has slashed its imports from China by 20%.