Price: €11.00
Member Price: €0.00

Mısır: Batı Almanya'da mısır yükselmeye devam ediyor

December 30, 2019 at 1:41 PM , Der AUDITOR
Play report as audio

PARIS. Mısır pazarı ABD'de yatay seyretti, Almanya'da biraz daha güçlendi. ABD ticareti, Pekin Çin ile 1. aşama anlaşmasının arka planında yakında ABD'de daha fazla DDGS satın almasını umuyor. ABD'nin haftalık mısır ihracatı zayıftı. ABD etanol stokları hafif düştü. Almanya'da mısır Noel'den sonra biraz arttı.

ABD mısır pazarı, öğlen Chicago'da kile başına 387.50 sentte çok değişmedi. Haftalık ihracat satışları geçtiğimiz hafta 624.775 mt seviyesinde hayal kırıklığı yarattı ve ticaret beklentilerinin en düşük seviyesindeydi. ABD'nin toplam mısır ihracatı önceki yılın% 54,9 gerisinde kaldı. Pekin ile 1. aşama anlaşmasının arka planında ABD'li ihracatçılar Çin'in yakında ABD'de daha fazla DDGS satın almasını umuyor. ÇED raporu, 19.000 varil artışla 1.083 milyon varile ABD etanol işleme artışı ve 329.000

View related articles

Go to the News Overview
Organic Commodities
May 5, 2026
VANCOUVER/ASUNCIÓN. Competitive prices are available for chia seeds in India. Planting is well underway in Paraguay. Yet, the outlook is a bit mixed.
Grains
May 4, 2026
DALIAN/KYIV. Chinese suppliers are unwilling to lower their prices. Experts predict an upsurge in production in Ukraine. The EU has increased its buckwheat imports by 126% this season.
Grains
May 4, 2026
DALIAN/KYIV. The Chinese millet market remains calm. In Ukraine, a significantly larger area is set to be sown this year. EU imports have fallen sharply this season.
Organic Commodities
Apr 29, 2026
ASUNCIÓN. The chia sowing for the 2026 crop is complete. The plants are developing well. Demand remains high.