Grains - Grain Products

Mısır: Corona virüsü ve ekonomik yavaşlama piyasayı baskı altına alıyor

January 28, 2020 at 1:07 PM , Der AUDITOR
Play report as audio

PARIS. Mısır pazarı, Karadeniz bölgesi dışında bir miktar düştü. Küresel ekonomik yavaşlama korkusu, Çin ve Asya'daki korona virüsünün riskleri piyasaları belirsizleştirdi. Mısır gelişimi, kuzey Arjantin ve orta Brezilya'daki yağış nedeniyle iyi bir ilerleme kaydediyor. AB mısır ithalatı düştü.

ABD mısır Chicago'da öğlen kile başına 379,00 sent ile düne göre 1,50 sent daha düşüktü. Paris'te mısır 0,75 euro düşüşle 169,50 Euro/mt'a geriledi. Hafif kötümser beklentiler piyasalarda baskı yapıyor . Ticarete göre, Çin ve Doğu Asya'daki korona virüsünün yayılmasına ilişkin endişeler, küresel finans ve emtia piyasalarında büyük tasfiyeyi tetikliyor. Japonya, Singapur, Güney Kore, Tayvan, Tayland ve ABD'de başka vakalar da meydana geldiği gelen bilgiler arasında. 668.

View related articles

Go to the News Overview
Grains
Apr 3, 2024
DALIAN/BRUSSELS. The Chinese buckwheat market is currently characterised by low trading activity. Shipments to the EU have also roughly halved this year.
Grains
Apr 3, 2024
DALIAN/BRUSSELS. Chinese growers are holding back their supplies, but buying interest is also moderate. Meanwhile, the EU has increased its millet imports by 22% this year.
Grains
Feb 28, 2024
DALIAN. Buckwheat quotations are surprisingly firm in China considering that export demand is on the rise. Germany's imports from China surged by 44% in 2023.
Grains
Feb 28, 2024
DALIAN/WIESBADEN. Farmers in China are reluctant to sell millet. Germany has slashed its imports from China by 20%.