Grains - Grain Products

Mısır: Piyasa Brezilya'dan ucuz teklifler bekliyor

February 17, 2020 at 1:07 PM , Der AUDITOR
Play report as audio

PARIS. Mısır pazarı Chicago ve Paris'te hafif geriledi. ABD'de borsalar Başkanlık Günü nedeniyle kapalıydı. ABD'de, Çin'in Faz 1anlaşmasında yaptığı ithalat taahhütlerini yürürlüğe girdikten sonraki ilk hafta kadar erken bir süre içinde yerine getirip getirmeyeceği ya da daha uzun süre oyalayıp oyalamayacağı sorusu hakim. Çin, Ukrayna'dan büyük miktarlarda mısır satın aldı. Kuzey Alman işlemciler görünüşe göre daha ucuz mısır kaynakları buldular.

ABD mısırı Chicago'da öğlen kile başına 3,78 USD ile düne göre 1 sent daha düşüktü. Paris'te mısır 50 sent düşerek 168,25 Euro / mt seviyesine geriledi. ABD'de borsalar Başkanlık Günü nedeniyle kapalıydı. ABD'de ticaret uzun hafta sonu sakin kaldı. Düşüren faktörler, Güney Amerika'daki yüksek mısır hasadı, Çin'de korona virüsü salgını açısından talep gelişiminin zor hesapları, piyasalarda değerlendiriliyor. Bu bağlamda, ticaret iyimser ve mısır için çok d&

View related articles

Go to the News Overview
Grains
Apr 3, 2024
DALIAN/BRUSSELS. The Chinese buckwheat market is currently characterised by low trading activity. Shipments to the EU have also roughly halved this year.
Grains
Apr 3, 2024
DALIAN/BRUSSELS. Chinese growers are holding back their supplies, but buying interest is also moderate. Meanwhile, the EU has increased its millet imports by 22% this year.
Grains
Feb 28, 2024
DALIAN. Buckwheat quotations are surprisingly firm in China considering that export demand is on the rise. Germany's imports from China surged by 44% in 2023.
Grains
Feb 28, 2024
DALIAN/WIESBADEN. Farmers in China are reluctant to sell millet. Germany has slashed its imports from China by 20%.