Price: €11.00
Member Price: €0.00

Mısır: Sektör mevsimsel fiyat düşüşü bekliyor

November 25, 2019 at 12:39 PM , Der AUDITOR
Play report as audio

PARIS. Mısır pazarı genellikle biraz daha yükselme eğilimi gösterdi. Nedeni de ABD ve Batı Avrupa’daki mısır hasadında gecikmeler, ABD’de artan navlun sorunları ve mısırda kalite kayıpları ile ilgili göstergeler. Güney Amerika'da ise mısır ekimi hızla ilerliyor. Ukrayna mısır ihracatında patlama devam ediyor. Yerel yem endüstrisi, yıl sonuna kadar tedariklerini yapmış durumda.

Manisa'dan Çin'e 3 milyon dolarlık kuru üzüm ihracatı için anlaşma imzalandı.Çin'de ilk başta 30 bin tonluk bir pazar var. . Potansiyel çok büyük ve ilerisi çok açık. 30 bin ton kuru üzüm anlaşması sağlandı. Kanada Ulusal Demiryolunun devam eden grevleri, orta batı Amerika Birleşik Devletleri'nde mısır taşımacılığını engellemeye devam ediyor. Buna karşılık, Güney Amerika'da ekim mısırları büyük bir problem yaşamadan devam ediyor. Arjantin'deki Buenos Aires Menkul Kıymetler Bor

View related articles

Go to the News Overview
Grains
Sep 23, 2026
KYIV/DALIAN. Ukrainian farmers are achieving significantly higher millet yields than last year. On the Chinese market, prices have little room to fall. EU imports have declined by 60% this season.
Grains
Sep 23, 2026
DALIAN/BRUSSELS. Production is set to be smaller for buckwheat in Ukraine. Imports from Russia to the EU have surged in recent months. Yields are not that encouraging in China.
Grains
Sep 1, 2026
DALIAN/KYIV. Wheather conditions could be better for the new buckwheat crop in China. Trading also largely depends on Russia. In Ukraine, the harvest season is off to a slow start.
Grains
Sep 1, 2026
DALIAN/KYIV. Last year’s millet crop was a disaster in China. Production estimates are circulating for this year. In Ukraine, harvesting is well underway.