Grains - Grain Products

Mısır: Ukrayna Brezilya tarafından frenleniyor

December 2, 2019 at 1:32 PM , Der AUDITOR
Play report as audio

PARIS.Mısır pazarı da yeni haftaya, buğdaydan daha yavaş bir hızda olsa da daha sıkı başladı. ABD'de mısır, daha iyi ihracat gelişimi ve Mısır Kemerinde karlı hava koşulları nedeniyle arttı. Fransa'da, durgun mısır mahsülü, Brüksel AB mısır mahsulünü aşağıya doğru hafifçe revize etmesine rağmen piyasayı zor stabilize edebildi. Ulaştırma sektöründe ülke çapında planlanan grevler nedeniyle 5 Aralık'ta Fransa’yı tehdit eden trafik kaosu pazarda aksamalara yol açabilir

ABD'de bu hafta Atlantik kıyılarından orta batıya doğru ikinci bir kar cephesinin ilerlemesi bekleniyor  ve kuzey Mısır Kuşağı'nda kalan yaklaşık % 10 oranında ABD mısır mahsulü engellenebilir veya imkansız hale gelmesi bekleniyor. Önceki haftaya göre % 2 ve dört haftalık ortalamaya göre% 34 üzerinde olan 806.800 mt'luk ABD Mısır ihracatı, ABD'de Şükran Günü'nden sonra Chicago’da fiyat seyrini destekledi. Chicago’da mısır ön vadeli işlemlerde hafta sonuna göre 9,50 sent daha yüksek olmak &uu

View related articles

Go to the News Overview
Grains
Apr 3, 2024
DALIAN/BRUSSELS. The Chinese buckwheat market is currently characterised by low trading activity. Shipments to the EU have also roughly halved this year.
Grains
Apr 3, 2024
DALIAN/BRUSSELS. Chinese growers are holding back their supplies, but buying interest is also moderate. Meanwhile, the EU has increased its millet imports by 22% this year.
Grains
Feb 28, 2024
DALIAN. Buckwheat quotations are surprisingly firm in China considering that export demand is on the rise. Germany's imports from China surged by 44% in 2023.
Grains
Feb 28, 2024
DALIAN/WIESBADEN. Farmers in China are reluctant to sell millet. Germany has slashed its imports from China by 20%.