Price: €11.00
Member Price: €0.00

Buğday: Buğday şimdilik baskı altında

February 24, 2020 at 11:50 AM , Der AUDITOR
Play report as audio

FRANKFURT. Buğday piyasaları ABD, Batı Avrupa ve Karadeniz'de fiyatlarda önemli bir düşüş gösterdi. Korona virüsünün yayılması dünya çapında DSÖ'nün kabul ettiğinden daha fazla yayıldı. Salgın, borsa ve emtia piyasalarının soğumasına yol açtı.

ABD buğdayının haftalık ihracatı 346.300 mt seviyesi ile şaşırtıcı derecede daha düşük çıkması ve  ABD'nin dört haftalık ortalamanın% 40'ın altına düşmesinden sonra ABD'de buğday piyasası düştü. Korona virüsü salgını beklenenden daha kötü geliştiği için piyasa genel olarak soğudu. Kanada hükumeti, Kanada dahil olmak üzere Çin anakarası dışında yaklaşık 26 ülke ve bölgenin korona virüsü vakalarının doğrulandığını, finansal piyasaların sallandığı

View related articles

Go to the News Overview
Grains
Jul 1, 2026
DALIAN/KYIV. Low availability is leading to limited trading activity on the Chinese market. In Ukraine, the acreage has been significantly smaller than last year. EU imports have fallen by 20% in 2025/2026.
Grains
Jul 1, 2026
DALIAN/KYIV. Trade on the Chinese market is usually sluggish during the summer months. The new crop is expected to ease the market situation. Ukrainian farmers have exceeded their sowing target.
Organic Commodities
Jun 11, 2026
ASUNCIÓN/SUCRE. In Paraguay, the new crop is about to enter the most critical period of the year. For the time being, the weather forecast remains encouraging. Trade in Bolivia is being disrupted by roadblocks.
Grains
May 27, 2026
KYIV/DALIAN. Millet sowing in Ukraine is well below expectations. In China, supply and demand are balancing out. EU imports have fallen by 16%.