Grains - Grain Products

Buğday: Fransa, Mısır ihalesinde az rekabetçi

December 10, 2019 at 10:56 AM , Der AUDITOR
Play report as audio

FRANKFURT. Buğday pazarı ABD'de zayıf gelişti, Fransa ve Karadeniz'de de buğday en azından nakit piyasasında düştü. Mısır'ın yeni buğday ihalesi, Fransa'daki yüksek fiyatlar nedeniyle başarısız olabilir. Buna rağmen AB buğday ihracatı bir önceki yıla göre% 63 arttı. Aşağı Ren'de, değirmenler ve kısmen de konsantre yem fabrikaları fiyatlarını düşürdü

 

ABD buğday pazarında düşüş devam etti, SRW buğdayı 532,25 sent ile bir önceki günün fiyatının biraz altında kaldı. ABD nakit piyasası, HRS buğdayı hariç düşüş eğilimindeydi. İhracat kontrolü, 313.810 mt ABD buğdayı ile ticari beklentilerin altında kaldı. Bu akşam yayınlanacak olan WASDE raporuna odaklanan ticaret, son WASDE raporunda açıklanmış olan 1.014 milyar kileye göre az bir değişiklikle ABD buğday nihai stoklarını 1.01 milyar kile bekliyor. USDA'nın Rus, Avustralya ve Arjantin bu

View related articles

Go to the News Overview
Grains
Apr 3, 2024
DALIAN/BRUSSELS. The Chinese buckwheat market is currently characterised by low trading activity. Shipments to the EU have also roughly halved this year.
Grains
Apr 3, 2024
DALIAN/BRUSSELS. Chinese growers are holding back their supplies, but buying interest is also moderate. Meanwhile, the EU has increased its millet imports by 22% this year.
Grains
Feb 28, 2024
DALIAN. Buckwheat quotations are surprisingly firm in China considering that export demand is on the rise. Germany's imports from China surged by 44% in 2023.
Grains
Feb 28, 2024
DALIAN/WIESBADEN. Farmers in China are reluctant to sell millet. Germany has slashed its imports from China by 20%.