Price: €11.00
Member Price: €0.00

Buğday: Fransa ve Almanya yeni yıla 2020'ye sıkı başladı

January 2, 2020 at 1:03 PM , Der AUDITOR
Play report as audio

FRANKFURT. Buğday pazarları 2020 başında da sıkı kaldı. ABD'de, Çin'in daha yüksek buğday alımları hakkındaki spekülasyonlar 2020'de piyasaları yönlendirecek. AB'de, yaklaşan AB buğday hasadı için daha düşük beklentiler, daha çok AB yemlik buğday talebi ve kuraklık nedeniyle Ukrayna buğdayı için zayıf büyüme koşulları fiyatların yükselmesine neden oluyor.

ABD buğday pazarı, önceki gün fiyat kayıplarından sonra Chicago'da öğlen 3,50 artışla kile başına 559,50 sente yükseldi.AB buğdayı Pariste ön vadeli işlemlerde 189,00 Euro / mt seviyesinde kaldı. ABD'de, ABD buğdayına yönelik ihracat kontrol sonuçları hayal kırıklığı yaratıyor, bu da Chicago'da fiyat kayıplarına neden oldu. Ancak yine de ABD piyasası zayıf ABD dolarından ve Çin ile yapılan ticaret görüşmelerinin olumlu seyrinden yararlandı, aşama-1 anlaşmasının imzalanması ticaret çevrelerine g&o

View related articles

Go to the News Overview
Grains
Oct 29, 2025
KYIV/DALIAN. Ukrainian farmers have harvested around 60% less millet than at this time last year. Shipments to the EU have also fallen by 24%.
Grains
Oct 29, 2025
DALIAN/MOSCOW. The availability of the new crop is stabilising supply on the Chinese market. Ukrainian farmers have still not completed the harvest. Russia's crop is expected to fall to a 20-year low.
Organic Commodities
Oct 15, 2025
BUENOS AIRES/NEW DELHI. Crop damage in South America is forcing buyers to look for alternative countries of origin. India appears to be the logical choice.
Grains
Oct 8, 2025
DALIAN/KYIV. In China, the new crop has recently become available on the market. Ukrainian farmers have completed more than 70% of the harvest. EU countries have more than doubled their buckwheat imports.