Grains - Grain Products

Buğday: Fransa ve Almanya yeni yıla 2020'ye sıkı başladı

January 2, 2020 at 1:03 PM , Der AUDITOR
Play report as audio

FRANKFURT. Buğday pazarları 2020 başında da sıkı kaldı. ABD'de, Çin'in daha yüksek buğday alımları hakkındaki spekülasyonlar 2020'de piyasaları yönlendirecek. AB'de, yaklaşan AB buğday hasadı için daha düşük beklentiler, daha çok AB yemlik buğday talebi ve kuraklık nedeniyle Ukrayna buğdayı için zayıf büyüme koşulları fiyatların yükselmesine neden oluyor.

ABD buğday pazarı, önceki gün fiyat kayıplarından sonra Chicago'da öğlen 3,50 artışla kile başına 559,50 sente yükseldi.AB buğdayı Pariste ön vadeli işlemlerde 189,00 Euro / mt seviyesinde kaldı. ABD'de, ABD buğdayına yönelik ihracat kontrol sonuçları hayal kırıklığı yaratıyor, bu da Chicago'da fiyat kayıplarına neden oldu. Ancak yine de ABD piyasası zayıf ABD dolarından ve Çin ile yapılan ticaret görüşmelerinin olumlu seyrinden yararlandı, aşama-1 anlaşmasının imzalanması ticaret çevrelerine g&o

View related articles

Go to the News Overview
Grains
Apr 3, 2024
DALIAN/BRUSSELS. The Chinese buckwheat market is currently characterised by low trading activity. Shipments to the EU have also roughly halved this year.
Grains
Apr 3, 2024
DALIAN/BRUSSELS. Chinese growers are holding back their supplies, but buying interest is also moderate. Meanwhile, the EU has increased its millet imports by 22% this year.
Grains
Feb 28, 2024
DALIAN. Buckwheat quotations are surprisingly firm in China considering that export demand is on the rise. Germany's imports from China surged by 44% in 2023.
Grains
Feb 28, 2024
DALIAN/WIESBADEN. Farmers in China are reluctant to sell millet. Germany has slashed its imports from China by 20%.