Grains - Grain Products

Buğday: Kapatmalar lojistiği sıkıntıya sokuyor

March 19, 2020 at 1:18 PM , Der AUDITOR
Play report as audio

FRANKFURT. Buğday pazarları uluslararası yükseliyor, analistler dünyadaki ekonomik faaliyetlerin ciddi şekilde kısıtlanmasını bekliyorlar. Buğday kıtlaşmıyor, ancak lojistik yaygın salgın nedeniyle en büyük sorunlarla karşılaşabilir. Bu nedenle endüstri, nakliye ve hatta mallardaki gecikmeleri telafi edebilmek için stok seviyelerini artırıyorlar. Toplu un alımları ve Çin'in Fransa ve Ukrayna'dan buğday ithalatı için varlığı piyasaları zorluyor. Rusya düşen Ruble'den sonra Rusya tekrar rekabetçi olabilecek

Bu sabah Almanya'da Covid-19 enfekte sayısı düne göre %30.3 artışla 12.217 oldu. Corona krizi dün de Batı Avrupa'da Polonya, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Fransa ve Avusturya sınır kapılarında kilometrelerce araç kuyruklarına neden oldu. Mundus Agri'nin tahminlerine göre, dün Almanya genelinde trafik sıkışıklığında  10.000 kamyon sıkışmış durumda ve bu da lojistiğin düzgün çalışmasına ilişkin önemli endişeleri beraberinde getiriyor. Keskin bir düşüşün ardından buğday fiyatları tek

View related articles

Go to the News Overview
Grains
Apr 3, 2024
DALIAN/BRUSSELS. The Chinese buckwheat market is currently characterised by low trading activity. Shipments to the EU have also roughly halved this year.
Grains
Apr 3, 2024
DALIAN/BRUSSELS. Chinese growers are holding back their supplies, but buying interest is also moderate. Meanwhile, the EU has increased its millet imports by 22% this year.
Grains
Feb 28, 2024
DALIAN. Buckwheat quotations are surprisingly firm in China considering that export demand is on the rise. Germany's imports from China surged by 44% in 2023.
Grains
Feb 28, 2024
DALIAN/WIESBADEN. Farmers in China are reluctant to sell millet. Germany has slashed its imports from China by 20%.