Price: €11.00
Member Price: €0.00

Buğday: Rusya'nın hükümet değişikliği odak

January 17, 2020 at 1:48 PM , Der AUDITOR
Play report as audio

FRANKFURT. ABD buğday piyasası sabah daha zayıf bir seyir izledi, Batı Avrupa'da da benzer şekilde biraz toparlanırken, Karadeniz'de de zayıf eğilim devam etti. Pekin ile 1. aşama anlaşmasının Çin'e buğday ihracatı için hiçbir faydası yok. Dmitry Medvedev'in istifasının farklı bir Rus ihracat politikası olabileceği düşünülüyor. Fransa'nın sözleşmelerinde iptali dalgası yaşanıyor.

ABD'de, SRW buğdayı için ön vadeli işlemler, kile başına 568.25 sentte 0.75 sent hafif düştü, Paris'te buğday fiyat düşüşünün ardından 193.50 Euro/ mt'a toparlandı. Karadeniz'de buğday Şubat vadesi için 2 $ düşüşle 227,25 $ / mt seviyesine geriledi. Pekin hükumeti pazar durumuna bağlı olarak ABD tarım ürünlerini ithal edip etmeme kararını verme hakkını saklı tuttuğu için Çin ile 1. aşama anlaşması ABD'ye Çin'e yapılan buğday ihracatını kolaylaştırmadı. Çin

View related articles

Go to the News Overview
Organic Commodities
May 5, 2026
VANCOUVER/ASUNCIÓN. Competitive prices are available for chia seeds in India. Planting is well underway in Paraguay. Yet, the outlook is a bit mixed.
Grains
May 4, 2026
DALIAN/KYIV. Chinese suppliers are unwilling to lower their prices. Experts predict an upsurge in production in Ukraine. The EU has increased its buckwheat imports by 126% this season.
Grains
May 4, 2026
DALIAN/KYIV. The Chinese millet market remains calm. In Ukraine, a significantly larger area is set to be sown this year. EU imports have fallen sharply this season.
Organic Commodities
Apr 29, 2026
ASUNCIÓN. The chia sowing for the 2026 crop is complete. The plants are developing well. Demand remains high.