Price: €11.00
Member Price: €0.00

Buğday: Rusya ticareti fiyat taleplerini düşürdü

November 12, 2019 at 11:48 AM , Der AUDITOR
Play report as audio

FRANKFURT. ABD, Batı Avrupa ve Rusya'da buğday pazarları tekrar düştü. Ticaretin bildirdiği üzere Rusya uluslararası pazarda rekabet gücünü korumak için fiyat taleplerini düşürdü. Fransa’da da buğday piyasalarında düşüş oldu.

En son tekrar düşüş trendi buğday piyasalarında devam etti. Chicago'da bu sabah ön vadeli işlemlerde bir önceki güne göre 1,25 sent daha düşük olmak üzere kile başına 5.06 Usd'den işlem gördü, Paris'te  1.25 Euro düşüşle 177.25 Euro / mt'a düştü ve Karadeniz'de 207 Euro / mt seviyesinde değişmedi. WASDE raporunda, AB, Rusya ve Ukrayna’daki yüksek hasatlar ile Arjantin ve Avustralya buğday mahsullerindeki kayıplar fazlasıyla telafi edildiği için fiyat düşüşü g&

View related articles

Go to the News Overview
Grains
Jul 1, 2026
DALIAN/KYIV. Low availability is leading to limited trading activity on the Chinese market. In Ukraine, the acreage has been significantly smaller than last year. EU imports have fallen by 20% in 2025/2026.
Grains
Jul 1, 2026
DALIAN/KYIV. Trade on the Chinese market is usually sluggish during the summer months. The new crop is expected to ease the market situation. Ukrainian farmers have exceeded their sowing target.
Organic Commodities
Jun 11, 2026
ASUNCIÓN/SUCRE. In Paraguay, the new crop is about to enter the most critical period of the year. For the time being, the weather forecast remains encouraging. Trade in Bolivia is being disrupted by roadblocks.
Grains
May 27, 2026
KYIV/DALIAN. Millet sowing in Ukraine is well below expectations. In China, supply and demand are balancing out. EU imports have fallen by 16%.