Grains - Grain Products

Mısır:Korona virüse ilişkin endişeler artıyor

February 24, 2020 at 1:04 PM , Der AUDITOR
Play report as audio

PARIS. Mısır pazarı ABD'de daha zayıf olma eğilimindeydi, Batı Avrupa'da şimdilik sabit kaldı, Çin ve Güneydoğu Asya'ya ihracat Karadeniz'de bir miktar düşüyor gibi görünüyor. Korona virüsünün yayılması, DSÖ'nün kabul ettiğinden daha ileri düzeyde. Salgın, borsa ve emtia piyasalarının soğumasına neden oldu. Pekin, Almanya'dan da kümes hayvanları ve kümes hayvanları ürünleri ithal etmeyi durdurdu.

ABD mısırı Chicago'da sabah kile başına 3,74 USD ile 4 sent düştü. Paris'te mısır 168,75 Euro/mt'da çok az değişti.  Haftalık 1.249.200 mt'luk iyi bir ABD mısırı ihracatına rağmen, dört haftalık ortalamanın% 12 üzerinde, korona virüsü salgınının beklenenden daha kötü geliştiği için için pazar soğudu. Kanada hükumeti, Kanada dahil olmak üzere Çin anakarası dışında yaklaşık 26 ülke ve bölgenin Corona virüsü vakasını doğrulandığını, finansal piyasaları sa

View related articles

Go to the News Overview
Grains
Apr 3, 2024
DALIAN/BRUSSELS. The Chinese buckwheat market is currently characterised by low trading activity. Shipments to the EU have also roughly halved this year.
Grains
Apr 3, 2024
DALIAN/BRUSSELS. Chinese growers are holding back their supplies, but buying interest is also moderate. Meanwhile, the EU has increased its millet imports by 22% this year.
Grains
Feb 28, 2024
DALIAN. Buckwheat quotations are surprisingly firm in China considering that export demand is on the rise. Germany's imports from China surged by 44% in 2023.
Grains
Feb 28, 2024
DALIAN/WIESBADEN. Farmers in China are reluctant to sell millet. Germany has slashed its imports from China by 20%.