More News - Interviews

Mundus Agri dahili çalışmalarını bu şekilde güvence altına alıyor

March 30, 2020 at 9:25 AM , Der AUDITOR
Play report as audio

SEEHEIM-JUGENHEIM. Dedere Deutschland GmbH CEO'su ve BT uzmanı Michael Gütlich, Mundus Agri çalışanlarını korumak için hangi önlemlerin alındığını açıklıyor.

“Merkezi olmayan iş yönetimine yönelik adım bizim için erken bir aşamada önemliydi” diyor Gütlich. “Mundus Agri'ninn uluslararası bir ağı var, böylece Türkiye ve Ukrayna gibi ülkelerdeki ortaklarımız da tüm önemli bilgi ve belgelere erişebiliyorlar. SharePoint gibi bulut tabanlı veritabanlarının yardımıyla belgelerin paylaşımı olduğu kadar Microsoft ekipleriyle görüntülü sohbetler de günlük işimizin bir parçası."

Yaklaşık iki haftadır çalışanların çoğu evden çalışıyorlar. "Neredeyse tüm yazılım geliştirme, ticaret, muhasebe, düzenleme, vb. gibi bölümlerimiz ev ofisi şeklinde çalışıyorlar," diye açıklıyor Gütlich. “Yalnızca evde gerekli ön koşulları olmayan kişiler her gün ofise geliyorlar. Ancak burada, birbirimizden yeterince mesafede oturuyoruz. Temelde herkesin kendi ofisi var. Ek olarak herkes için yeterince temizlik ve dezenfektan ürünleri mevcut. "

Kendi çalışanlarımızın yanı sıra müşteri ve iş ortağı desteği de birinci önceliğimizdir. “Müşterilerimize ticaret için bilgi ve satış araçlarıyla düzenli olarak destek olmak için operasyonlarımızı çalışır durumda tutmak için elimizden geleni yapıyoruz. Portföyümüzü genişletme sürecindeyiz. Gıda ve yem ham maddelerine ek olarak, müşterilerimiz artık Mundus Agri aracılığıyla örneğin raf ömrü olan ürünlerinin ticaretini de kolayca yapabilecekler. ”

View related articles

Go to the News Overview
Oilseeds
Mar 8, 2024
SEEHEIM/ANKARA. Even in 2024, women don't always have it easy in male-dominated industries... right? We spoke to a female dried fruit trader based in Turkey about how she has fared in the almost twenty years she has been working in the industry and what it takes to stand up to the competition.
Oilseeds
Jan 8, 2024
SEEHEIM/CHRUDIM. 2023 was a year full of hurdles, but also new opportunities. Kristián Vronka from the Czech blue poppy seed trading company Cropful explains how market players faced challenges such as the wars in Ukraine and Israel, global inflation and climate change and what they expect from the 2024/2025 season. Read the full interview here.
Oilseeds
Jan 5, 2024
SEEHEIM/GUJARAT. 2023 was a year full of hurdles, but also new opportunities. Our business partner from the Indian sesame seed and spice market explains how market players faced challenges such as the wars in Ukraine and Israel, global inflation and climate change and what they expect from the 2024/2025 season. Read the full interview here.
Oilseeds
Jan 3, 2024
SEEHEIM/ORDU. 2023 was a year full of hurdles, but also new opportunities. Our business partner from the Turkish hazelnut market explains how market players faced challenges such as the wars in Ukraine and Israel, global inflation and climate change and what they expect from the 2024/2025 season. Read the full interview here.