Südzucker, korona salgınına rağmen tedarikleri garanti ediyor

March 18, 2020 at 1:24 PM , Der AUDITOR
Play report as audio

MANNHEIM. Südzucker Grubunun güncel basın açıklamasında bildirildiği üzere, yüksek talebe rağmen şu anda müşterilere tedarik garanti ediliyor.

Basın açıklamasında, korona salgını birçok ülkede kamusal hayatı durma noktasına getirdiğini, bu yüzden Südzucker Grubu da kriz moduna geçtiği bildiriliyor. Hem Grup hem de bireysel Grup şirketleri üretim ve yönetimde çalışabilme ve çalışanların sağlığını olabildiğince korumaya yönelik önlemler alınmıştır..

 "Gıda ve yem üreticisi olarak, politika ve idareden özel destek alan 'kritik altyapı'nın bir parçasıyız, böylece birçok ülkedeki insanlara gıda tedariki sağlanıyor" diyor Südzucker AG CEO'su Dr. Niels Pörksen.“Şu anda, yüksek talebe rağmen müşterilerimize arz garanti edilmiştir. Südzucker Grubu çalışanları çalışma ve hareket etme yeteneğimizi korumak için her türlü çabayı göstermektedir - bu zor aşamada hepimiz sosyal sorumluluğumuzun farkındayız. Krizin bu döneminde çalışanlarımıza, tedarikçilerimize, çiftçilerimize, endüstriyel ve ticari müşterilerimize ve tüketicilerimize bu taahhüt ve pragmatik işbirlikleri için teşekkür ediyoruz. "
Südzucker AG Basın Bülteni (18. März 2020)

View related articles

Go to the News Overview
Company News
Oct 7, 2026
UPINGTON. How South Africa is building buyer confidence through traceability, production intelligence and responsible production.
Sugar
Sep 9, 2026
PARIS/BRUNSWICK. For sugar yields will range as much as 20% lower in France. German sugar giant Nordzucker is complaining about an intended sugar tax for soft drinks. Early EU production estimates a far from encouraging for 2026/2027.
Company News
May 20, 2026
MACAO. The International Nut and Dried Fruit Council (INC) welcomed 1,300+ industry leaders from 65 countries to its flagship event from May 12-14, 2026, in Macao, China.
Dried Fruit
Feb 6, 2026
ALBA. Ferrero’s turnover rose to EUR 19.3 billion in 2024/2025 by launching new Nutella and Tic Tac products, creating a frozen bakery branch and expanding in the USA.