Price: €11.00
Member Price: €0.00

Tereyağı:Korona nedeniyle sanayi için toksik panik alımlar

March 12, 2020 at 1:16 PM , Der AUDITOR
Play report as audio

FRANKFURT/BRÜKSEL. Tüketiciler Almanya'da sofralık tereyağı ve diğer süt ürünlerini stokluyorlar. Perakendeciler büyük miktarlarda sipariş vermesine rağmen, üreticiler kaybetti.

Üreticiler altın fırsatı kaçırıyor

Üreticiler,  perakendecilerle düşük fiyatlar müzakere edilmesinden kısa bir süre sonra stoklama başladığı için, altın  fırsatı kaçırdılar. Perakendeciler tüketici talebindeki keskin artışlardan yararlanırken, işletmeler sofralık tereyağı için düşük perakende fiyatları ile krema fiyatlarında keskin bir artış arasında bir uyumsuzlukla karşılaşıyorlar. Sorun, sofralık tereyağı üretimi için gerekli olan kre

View related articles

Go to the News Overview
Dairy Products
Sep 26, 2025
KEMPTEN/BRUSSELS. Butter manufacturers are finding it difficult to keep up with demand in Germany. Word quotations have witnessed a downturn. EU exports have already exceeded the EUR 1 million threshold this year.
Dairy Products
Aug 27, 2025
KEMPTEN/BRUSSELS. Summer vibes are still prevailing in Germany. EU butter production has climbed. EU exports have not quite reached EUR 1 million yet.
Dairy Products
Jul 31, 2025
KEMPTEN/BRUSSELS. Last minute negotiations are underway in Germany for table butter. EU butter prices have only shown a moderate downturn so far. EU butter exporters require more clarity on the deal made with Trump.
Dairy Products
Jun 25, 2025
KEMPTEN/BRUSSELS. Summer has got its hold on butter sales in Germany. EU exports are still underperforming, and EU butter quotations are still remarkably high.