Grains - Grain Products

Mısır: ABD'li çiftçiler Aşama 1 anlaşması öncesinde arzı durdurdu

January 14, 2020 at 12:15 PM , Der AUDITOR
Play report as audio

PARIS. Mısır pazarı ABD'de bir miktar toparlandı, ancak Batı Avrupa'da neredeyse hiç değişmedi. Brezilya'da ticaret, yurt içi fiyatlar önemli ölçüde arttığı için daha yüksek safrinha hasadı bekliyor. Ukrayna mısır yüksek Grivna nedeniyle rekabet gücünü kaybetti. Fransa'da, demiryolu grevleri ve navlun nakliyecileri için daha yüksek navlun oranları Almanya ve İspanya'ya gönderileri daha pahalı hale getirse bile, nispeten ucuz fiyat teklifleri iyi talep sağlıyor.

ABD mısır piyasası hafif bir yükseliş seyri izledi. Sabah Chicago'da düne göre 1.25 sent artışla 388.50 sent ile işlem gördü. Paris'te sabah ön vadeli işlemlerde 173,00 Euro/mt'da kaldı. ABD'de, bir önceki haftaki seviyenin 90.600 mt altında olan 460.307 mt'luk haftalık ihracat kontrolü, pazarı bir kez daha baskı altına aldı. Genel olarak, ABD mısır ihracatı bir önceki yılın% 54,6 altındaydı. Ancak Çarşamba günü için planlanan Washington'da Çin ile 1. aşama anlaşmasının imzalanması, ABD'l

View related articles

Go to the News Overview
Grains
Apr 3, 2024
DALIAN/BRUSSELS. The Chinese buckwheat market is currently characterised by low trading activity. Shipments to the EU have also roughly halved this year.
Grains
Apr 3, 2024
DALIAN/BRUSSELS. Chinese growers are holding back their supplies, but buying interest is also moderate. Meanwhile, the EU has increased its millet imports by 22% this year.
Grains
Feb 28, 2024
DALIAN. Buckwheat quotations are surprisingly firm in China considering that export demand is on the rise. Germany's imports from China surged by 44% in 2023.
Grains
Feb 28, 2024
DALIAN/WIESBADEN. Farmers in China are reluctant to sell millet. Germany has slashed its imports from China by 20%.