Price: €11.00
Member Price: €0.00

Mısır: ABD 6 milyon mt daha fazla mısır ile beslemek istiyor

January 13, 2020 at 12:01 PM , Der AUDITOR
Play report as audio

PARIS. Mısır pazarı hafif yükselişlerle yükselmeye devam etti. WASDE raporunda, USDA daha yüksek bir ABD mısır hasadı, mısır ihracatında bir düşüş ancak ABD mısır yem sektöründe ABD mısır tüketiminde en az 6 milyon mt artış bekliyor. AB mısır hasadı da hafif yükseldi. Buna karşılık, Güney Amerika'nın önemli mısır hasatlarında değişiklik olmadı. Çin, yakıt için E10 kotasının ilan edilmesini geciktiriyor.

Mısır pazarı yeni haftaya hafif yükselişle başladı. Cuma gününe göre Chicago'da kile başına 387,25 sent ile 2,25 sent artış ve Paris'te 173,00 Euro/ mt  ile 0,25 EUR / mt artışla işlem gördü. 161.900 mt ile haftalık ABD mısır ihracatı, bir önceki haftanın% 70 altında ve dört haftalık ortalamanın% 83 altında kaldı. WASDE raporu daha çok tarafsız kaldı. USDA şaşırtıcı bir şekilde ABD mısır hasadını 0.8 milyon artışla 347.8 milyon mt'a yükseltti, daha az şaşırtıcı bir şekilde ABD mısır ihracat

View related articles

Go to the News Overview
Grains
Jul 1, 2026
DALIAN/KYIV. Low availability is leading to limited trading activity on the Chinese market. In Ukraine, the acreage has been significantly smaller than last year. EU imports have fallen by 20% in 2025/2026.
Grains
Jul 1, 2026
DALIAN/KYIV. Trade on the Chinese market is usually sluggish during the summer months. The new crop is expected to ease the market situation. Ukrainian farmers have exceeded their sowing target.
Organic Commodities
Jun 11, 2026
ASUNCIÓN/SUCRE. In Paraguay, the new crop is about to enter the most critical period of the year. For the time being, the weather forecast remains encouraging. Trade in Bolivia is being disrupted by roadblocks.
Grains
May 27, 2026
KYIV/DALIAN. Millet sowing in Ukraine is well below expectations. In China, supply and demand are balancing out. EU imports have fallen by 16%.