Price: €11.00
Member Price: €0.00

Mısır: Tayvan’la ABD’nin ihracat anlaşması ışık tuttu

September 26, 2019 at 12:20 PM , Der AUDITOR
Play report as audio

PARIS. ABD'de etanol işleme Nisan 2016'dan bu yana en düşük seviyesine geriledi. Ancak ABD mısır ve SSGS'yi Tayvan'a ihracat sözleşmesi hafif bir artış sağladı. Batı Avrupa tahıl mısır hasadına yönelik beklentiler ortalama kalırken, Ukrayna mısır mahsulü yüksek verimle iyi bir şekilde ilerledi.

ABD Enerji Enformasyon İdaresi dün, ABD etanol üretiminin geçen hafta nisan 2016’dan bu yana en düşük seviyesine düştüğünü açıkladı. Günlük üretim 60.000 varil düşüşle 943.000 varile geriledi. Ancak ABD etanol stokları da 739.000 varil düşüşle 22.5 milyon varile geriledi. Aynı zamanda, ABD etanol ithalatı da ABD mısır pazarına baskılayacak şekilde günde 113.000 varil ile yedi yılın en yüksek seviyesine ulaştı. Yeni E-85 programını başlatmak için ABD biyo-y

View related articles

Go to the News Overview
Organic Commodities
May 5, 2026
VANCOUVER/ASUNCIÓN. Competitive prices are available for chia seeds in India. Planting is well underway in Paraguay. Yet, the outlook is a bit mixed.
Grains
May 4, 2026
DALIAN/KYIV. Chinese suppliers are unwilling to lower their prices. Experts predict an upsurge in production in Ukraine. The EU has increased its buckwheat imports by 126% this season.
Grains
May 4, 2026
DALIAN/KYIV. The Chinese millet market remains calm. In Ukraine, a significantly larger area is set to be sown this year. EU imports have fallen sharply this season.
Organic Commodities
Apr 29, 2026
ASUNCIÓN. The chia sowing for the 2026 crop is complete. The plants are developing well. Demand remains high.