Grains - Grain Products

Mısır: Tüketiciler daha fazla konserve ürünleri alıyorlar

March 11, 2020 at 3:47 PM , Der AUDITOR
Play report as audio

PARIS. Mısır pazarları, etanol pazarını destekleyen ham petrol fiyatlarındaki hafif artış nedeniyle bir miktar toparlandı. Öte yandan, korona virüsü enfeksiyonu riski nedeniyle, daha fazla konserve yiyecek kullanımına yönelen ve taze ürünlerden kaçınma eğiliminde olan, kasapların da giderek daha fazla hissettikleri tüketicilerin satın alma davranışları hakkında endişeler var. Bu yem pazarını etkileyebilir.

ABD'deki mısır pazarları, dünkü fiyat düşüşünden sadece sınırlı bir oranda toparlanabildi. ABD mısırı Chicago'da öğlen kile başına 378.00 USD  ile düne göre %0.8 daha düşüktü.AB mısırı Paris'te% 0.4 değer kaybederek 165.50 Euro / mt oldu. Mart ayı WASDE raporu beklendiği gibi piyasalar için çok az yenilik getirdi. Buna göre dünya mısır hasadı marjinal olarak 1.112 milyar mt'a yükseldi, dünya mısır stokları Şubat ayına göre% 0.1 daha yüksek değer kazandı. Arj

View related articles

Go to the News Overview
Grains
Apr 3, 2024
DALIAN/BRUSSELS. The Chinese buckwheat market is currently characterised by low trading activity. Shipments to the EU have also roughly halved this year.
Grains
Apr 3, 2024
DALIAN/BRUSSELS. Chinese growers are holding back their supplies, but buying interest is also moderate. Meanwhile, the EU has increased its millet imports by 22% this year.
Grains
Feb 28, 2024
DALIAN. Buckwheat quotations are surprisingly firm in China considering that export demand is on the rise. Germany's imports from China surged by 44% in 2023.
Grains
Feb 28, 2024
DALIAN/WIESBADEN. Farmers in China are reluctant to sell millet. Germany has slashed its imports from China by 20%.