Price: €11.00
Member Price: €0.00

Buğday: USDA, AB buğday ihracatının 2 milyon mt daha yüksek olmasını bekliyor

January 13, 2020 at 10:40 AM , Der AUDITOR
Play report as audio

FRANKFURT. Buğday pazarları biraz zayıfladı. Yeni WASDE raporu farklı sonuçlar verdi, özellikle daha yüksek AB buğday hasadı ve daha da yukarı doğru öngörülen AB buğday ihracatı, düşen AB buğday stokları ile pazarı şaşırttı. Buna karşılık USDA, Rus buğday hasadını düşürdü ve aynı zamanda oradaki ihracat beklentilerini de düşürdü. A-buğday Batı Avrupa'da düştü, ancak yemlik buğday bir miktar arttı.

Buğday haftaya daha zayıf başladı. Cuma gününe göre sabah Chicago'da kile başına 564,25 sent ile 0,25 sent daha düşük, Paris'te 191,50 Euro/mt ile 25 sent daha düşük ve Karadeniz'de 222,50 USD / mt ile 0,25 sent daha düşük seviyelerinde işlem gördü. ABD'den daha zayıf yönergeler geldi. Haftalık ABD buğday ihracatı sadece 80.600 mt ile bir önceki haftanın% 74 altında ve dört haftalık ortalamanın% 87 altındaydı. WASDE raporu tarafsız kaldı. USDA, ABD buğday alanının 30.8 milyon dönüm olara

View related articles

Go to the News Overview
Grains
Sep 1, 2026
DALIAN/KYIV. Wheather conditions could be better for the new buckwheat crop in China. Trading also largely depends on Russia. In Ukraine, the harvest season is off to a slow start.
Grains
Sep 1, 2026
DALIAN/KYIV. Last year’s millet crop was a disaster in China. Production estimates are circulating for this year. In Ukraine, harvesting is well underway.
Organic Commodities
Aug 5, 2026
VANCOUVER. Wet weather conditions prevail for the chia seeds in South America. Prices are not quite as expected.
Grains
Jul 29, 2026
DALIAN/BRUSSELS. The Chinese buckwheat market is currently being driven by the sales of carry-over stocks. Prices have risen slightly. EU countries imported significantly less buckwheat in July 2026 than in the same month last year.